Ta strona używa cookie. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich używanie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję

Loading...


Szukaj Menu
A A A wysoki kontrast: A A

Portal Promocji Eksportu



Bezpłatne webinarium "Nowe regulacje dotyczące bezpieczeństwa żywności w USA. Jakie wymagania dla eksportera?"

Wyślij Drukuj Pobierz dodał: Benedykt Kotkiewicz | 2017-01-10 08:11:52
webinarium, usa, szkolenie, wphi

W czwartek, 12 stycznia w godzinach 15:00 - 16:00 (czasu polskiego) Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Nowym Jorku organizuje bezpłatne webinarium pt. "Nowe regulacje dotyczące bezpieczeństwa żywności w USA. Jakie wymagania dla eksportera?".

Webinarium prowadzone będzie w języku polskim

 

W jego trakcie omówione zostaną założenia Food Safety Modernization Act (FSMA), ustawy amerykańskiej, regulującej kwestie związane z bezpieczeństwem żywności trafiającej na amerykański rynek oraz nowych aktów wykonawczych wydanych do tej ustawy.
Polskie firmy eksportujące żywność do Stanów Zjednoczonych będą miały możliwość zapoznania się z wymaganiami, które nowe regulacje nakładają na producentów oraz importerów żywności.

Ekspert:
Andrzej Dzięciołowski
Dyrektor filii NSF International w Polsce, ekspert rynku rolno-spożywczego z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem zdobytym w Polsce i we Francji. Pan Dzięciołowski posiada certyfikat PCQI (Preventive Controls Qualified Individual), uznany przez FDA.

Moderator:
Aneta Kuczewska
Wicekonsul, Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Konsulatu Generalnego RP w Nowym Jorku

 

Aby wzięć udział w webinarium wystarczy zarejestrować się klikajac poniżej.

Zarejestruj się

 

Źródło: WPHI w Nowym Jorku